Dartel prentenboek - Blij

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM036

Dit katje is zo blij met een een bal! Tijd om lekker te ravotten! Rennen achter die bal! Maar oei, plots gaat het mis. BANG BOING DING DOING KLAPPER-DE-KLAP KLAP. Au!

Het arme katje is een beetje te wild geweest. Gelukkig zijn de andere dieren in huis ontzettend lief voor hem. 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710936

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurYasmeen Ismail
IllustratorJenni Desmond
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Dartel prentenboekje om lekker voor te lezen. Illustrator Jenni Desmond won in 2013 met haar debuut Rode Kat, Blauwe Kat de Cambridgeshire Picture Book Award. 

Auteur: Yasmeen Ismail
Illustrator: Jenni Desmond
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 1-3 jaar
Aantal pagina's: 32

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272310.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.