Dromerig prentenboek - De gouden kooi

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22597

De verwende dochter van de keizer heette Valentina. Ze hield veel van vogels. In de tuin stonden honderden kooien met prachtige exemplaren. Valentina wou een bijzondere vogel, eentje waarmee ze kon praten. Veel dienaren stierven tijdens hun gevaarlijke zoektocht. En als ze met lege handen of een verkeerde vogel naar huis durfden te komen, liet de bloedprinses hun hoofd afhakken. Op een dag stond er een knappe dienaar voor de paleispoort met de belofte dat hij Valentina’s wens kon vervullen...

28,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurAnna Castagnoli
IllustratorCarll Cneut
GenrePrentenboek
ThemaDieren

De gouden kooi is een dromerig sprookje over een prinses die in haar zoektocht naar het onbereikbare alles verliest en eenzaam achterblijft. Met meesterlijke illustraties van de meermaals bekroonde illustrator Carll Cneut.

Auteurs: Anna Castagnoli - Saskia De Coster
Illustrator: Carll Cneut
Leeftijd: +7 jaar
Pagina's: 48
ISBN: 9789058389633

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
263400.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.