Fantastisch leesboek - Drakentanden doen geen pijn

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21230

Mijn naam is Felix Bloem. Ik heb vijf grote zussen, vijf bloemetjes die heel hard kunnen gillen. Mijn papa is bakker, net als zijn vader, en hij hoopt dat ik later ook bakker word. Maar dat kan niet. Ik ben namelijk een draak. Overal om ons heen zijn er draken. Die kan je niet zien, tenzij je zelf een draak bent. Ik bestudeer alle draken en schrijf er een boek over. Ik wist eerst niet waarom ik als draak in een gewoon gezin geboren was. Maar nu weet ik het: ik moet mijn gezin beschermen tegen de draken. Door al mijn drakenavonturen krijg ik vaak gedoe met papa en mama. Maar dat neem ik er graag bij!

14,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurInge Misschaert
IllustratorRichard Verschraagen
GenrePrentenboek
ThemaFantasie

Een fantasievol leesboek over een jongetje dat een eigen wereld verzint, met op de achtergrond een liefdevolle familie. Met bijzonder treffende en grappige illustraties.

Auteur: Inge Misschaert
Illustrator: Richard Verschraagen
Pagina's: 96
Leeftijd: +8
ISBN: 9789058389428

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.518.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.