Feestelijk prentenboek - De kerstboom van Lotje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ29897

Het is kerstnacht. Lotje gaat haar kerstboom versieren. Hij moet klaar zijn voordat de Kerstheks cadeautjes brengt. Onverwacht moet ze op de dochter van de Kerstheks passen. Plots staan ook de Berenheks en de Gierenheks voor de deur. Krijgt Lotje de kerstboom nog op tijd af?

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurLieve Baeten
IllustratorLieve Baeten
GenrePrentenboek
ThemaKerstmis

Een origineel en warm heksenkerstverhaal over gezellig samenzijn.

- Heruitgave populair prentenboek
- Vernieuwde vormgeving op groot formaat
- Met een verrassing achter elke flap

Tekst en illustraties: Lieve Baeten
Pagina's: 32
Leeftijd: vanaf 4 jaar
ISBN: 9789462911703

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.52800.35
  • Door Bernadette O.
  •  de 10/12/2019
mooi uitgegeven, prachtige tekeningen
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.