Feestelijk prentenboek - Lotje is jarig

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ32190

Lotje is jarig. Het lukt haar niet om een taart te toveren. Daarom moet ze naar het Heksendorp om er eentje te kopen. Als ze thuiskomt, vindt ze Poes niet meer. Waar zou Poes zijn? Lotje vliegt snel terug naar het Heksendorp. Maar niemand heeft Poes gezien. Moet Lotje haar verjaardag nu helemaal alleen vieren?

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurLieve Baeten
IllustratorLieve Baeten
GenrePrentenboek
ThemaJarig zijn

Lotje is jarig is een origineel en warm heksenverjaardagsverhaal.

Dit populaire prentenboek met verrassende doorkijk-deurtjes is met een vernieuwde vormgeving heruitgegeven op groter formaat.

Auteur & illustrator: Lieve Baeten
Leeftijd: +4j.
Pagina's: 32
ISBN: 9789462912212

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.52800.42
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.