Fijn prentenboek - Nieuwsgierige Lotje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ27491

Lotje is een heel nieuwsgierig heksje. Als ze samen met haar kat op een bezemsteel door de nacht vliegt en ze een lichtje ziet, moet ze even door het zolderraam gaan gluren. Maar daar komen brokken van. Want wie moet haar bezemsteel maken als deze gebroken is? De muziekheks, de kookheks of de slaapheks misschien? En wat doen die kat en die muis toch allemaal?

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurLieve Baeten
IllustratorLieve Baeten
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Het fijne prentenboek Nieuwsgierige Lotje is een heruitgave van het beroemde prentenboek van Lieve Baeten, in een vernieuwde vormgeving.Eefje Donkerblauw en Nieuwsgierige Lotje wonen eindelijk samen in hetzelfde uitgeefhuis!

Zin om te kleuren? Download hier de kleurplaat van Lotje!

Auteur & illustrator: Lieve Baeten
Leeftijd: +4j.
Pagina's: 32
ISBN: 9789462911239

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
23.52800.4
  • Door Okke D.
  •  de 04/01/2022
Mooi boek
  • Door Romy C.
  •  de 01/11/2021
Als kind/tiener altijd al fan van Lotje de heks geweest. Mooie prenten en leuke herkenbare onderwerpen met vleugje fantasie.
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.