Fijn voorleesboek - Het schaap dat een ei uitbroedde!

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM004

Lola had de mooiste, meest glanzende en zijdezachte wol van de hele wereld. Ze was er erg trots op. Maar op een warme dag gebeurde er iets verschrikkelijks: alle schapen moesten naar de kapper... Niet alleen moet Lola het nu zonder wol stellen, maar ze krijgt haar prachtige vacht ook niet meer terug. In plaats daarvan groeit over haar hele lijf een wilde wolwirwar.

Gelukkig komt ze er snel achter dat een wolwirwar ook voordelen heeft.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047709114

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurGemma Merino
IllustratorGemma Merino
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap
STOP/FINISTOP

Erg leuke toevoeging aan de boekenplank van je kleine boekenwurm: van de maakster van De krokodil die niet van water hield en De koe die in een boom klom komt dit nieuwe frisse, speelse verhaal over een bijzonder schaap. Een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat het fijner is om vrienden te hebben, dan dat je haar goed zit.

Auteur: Gemma Morino
Uitgever Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Aantal pagina's: 32
Vorm: Hardcover
Afmetingen: 287 x 230 x 9 mm
Eerste verschijningsdatum: 02/06/2017
Geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder

Dit voorleesboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.010.230.39
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.