Fijn voorleesboek - Pauwtje Pio geeft een pluim

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA028

Fier pauw Pio houdt van complimentjes krijgen, maar leert gaandeweg dat het krijgen net zo leuk is als het geven.

Erg leuke invalshoek die het makkelijk maakt om over waarden en gevoelens te praten en ze mee te geven. Dit fijn boekje is bezaaid met zeer mooie prenten en maakt voorlezen extra leuk.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832099

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurRuth Brillens
IllustratorRik De Wulf
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Een kleurrijk verhaal over complimentjes krijgen én complimentjes geven. Pauwtje Pio heeft iets ontdekt. Hij kan zijn lange pluimenstaart helemaal rechtop zetten. Net een waaier! Pio krijgt veel complimentjes van de andere vogels. Maar op een dag krijgt hij geen pluimpjes meer. Wat nu?

Auteur: Ruth Brillens
Illustrator: Rik De Wulf
Thema's: complimenten, gevoelens, waarden
Leeftijd: voor pronkpauwtjes vanaf 4 jaar Aantal pagina's: 26
Formaat: 26,7 x 25,8 x 0,9 cm
Verschijningsdatum: februari 2018
Uitgeverij: Clavis

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.260.270.39
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.