Fraai prentenboek - Pa en Julia

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26104

Julia is een kikkervisje en haar Pa een enorm grote breedbekkikker. Julia vindt Pa de geweldigste die er is, en wil net zo groot en sterk worden als hij. Iedere nacht probeert Pa Julia in haar bedje te stoppen, maar met een grote plons kruipt ze telkens toch weer lekker naast hem. Op een avond is het genoeg. Pa kan niet meer!

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurDavid Ezra Stein
IllustratorDavid Ezra Stein
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Brulkikkers zijn de kwaadste nog niet. Geniet van dit fraaie prentenboek met Pa en Julia. De teksten bij de grappige tekeningen zijn kort. In dit boek gaat het om de sfeer die in de afbeeldingen wordt neergezet. 

Auteur: David Ezra Stein 
Illustrator: David Ezra Stein 
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 40
Formaat: 24,9 x 21,2 x 1 cm
ISBN: 9789047707394

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222500.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.