Geestig leesboek - Het luciferkasteel

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN012

Een excentriek avontuur over een gammel kasteel voor kleine boekenwurmen vanaf 10 jaar die wel houden van een beetje suspence.

Brian kan genoeg andere plaatsen bedenken waar hij liever zijn zomervakantie doorbrengt dan bij zijn oom en tante in het dorpje Saai. Want Saai doet zijn naam alle eer aan, totdat Brian en zijn nicht Nora een groot, houten huis in het bos ontdekken. Met balkons, torentjes en ramen die schijnbaar willekeurig in de muren geplaatst zijn. Ze ontmoeten een doldwaze, excentrieke familie en ineens is de zomervakantie een stuk spannender...

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000358373

Humoristisch, spannend, avontuurlijk en onderscheidend leesboek voor jongens en meisjes die van verhalen vol suspense én grapjes houden.

Snel, chaotisch en leuk voor zowel makkelijke als moeilijke lezers.

Auteur: Keir Graff
Aantal pagina's: 254
Afmetingen: 23 x 15 x 3 cm
Verschijningsdatum: 26/10/2017
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Uitgever: Lannoo

Uitgeverij Lannoo is de grootste onafhankelijke uitgeverij in België. Hun publicaties zijn toonaangevend in de Lage Landen en ze hebben boeken van elke soort - van fictie tot non-fictie - voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen.  Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.