Gek prentenboek - Gaggetje

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ32057

Mini cadeautjes, maxi pret! (712)

Na de dieren uit de jungle zijn in Gaggetje de boerderijdieren aan de beurt om de grappigste wezens van te maken. Flap en klap en zie hoe ze ontstaan. De opgewekte kleuren en stevige lijnen van de dieren van Mary Murphy nodigen uit om de mooiste creaties te maken.

8,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurMary Murphy
IllustratorMary Murphy
GenreFlapjesboeken
Themahumor

Een vrolijk flap- en klapboek met boerderijdieren is het kammetje het liefste, of toch het pulfje? Zou je een kuilen in de tuin willen? Of een binsje misschien? Over één ding zullen alle kinderen het eens zijn: het allerleukste dier is de poeppy. Die naam zullen ze niet uit kunnen spreken zonder in lachen uit te barsten.

Auteur: Mary Murphy
Pagina's: 12
ISBN: 9789047708155

Dit prentenboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222200.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/04/2019
Mooi
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories