Geweldig prentenboek - Leeuw

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ18785

Leeuw heeft het erg naar zijn zin bij Baasje. Op een dag brengt Baasje een kleine, harige bol mee. Leeuw denkt eerst dat het een speeltje is, maar het is een puppy: Prins. Baasje is gek op Prins. Zelfs als hij haar schoenen kapotmaakt en in alle hoeken van het huis plast. Leeuw wordt onrustig en jaloers. Prins volgt Leeuw overal. Leeuw wil dat Prins weer verdwijnt! Voor kleine boekenwormen vanaf 4 jaar.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurBrigitte Minne
IllustratorNils Pieters
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Geweldig prentenboek Leeuw gaat over twee honden die leren samenleven. Kinderen met een jonger broertje of zusje herkennen zich in Leeuw. Met wervelende illustraties vol verrassende details.

Auteur: Brigitte Minne en Nils Pieters
ISBN: 9789058388124

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.