Grappig boekje - Mijn fijne geluiden

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ18782

Edward van de Vendel beschrijft heel veel alledaagse geluiden. Nu eens poëtisch, dan weer speels of met een knipoog. En steeds herkenbaar. Het openen van een chipszakje, papa’s auto die de oprit oprijdt, praten onder water, de wind die door de bomen blaast,… Al die geluiden maken deel uit van een warme thuis. Mattias De Leeuw zet trefzekere illustraties neer.

13,10 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurEdward van de Vendel
IllustratorMattias De Leeuw
GenrePrentenboek
ThemaVersjes en dichtbundels

Grappig prentenboek Mijn fijne geluiden dat uitnodigt om te vertellen. Leuk om jonge kinderen te laten raden om welke geluiden het gaat. De illustraties zitten vol leuke details.

Auteur: Edward van de Vendel en Mattias De Leeuw.
ISBN 9789058388469

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.520.500.35
  • Door Roekens C.
  •  de 20/11/2020
Schattig voor oudste kleuters en eerste leerjaar
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.