Grappig boekje - Poesje mauw, wat doe je nou?

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21229

Poesje Mauw, kom eens gauw, ik heb lekkere melk voor jou ... Maar wat gebeurt er als Poesje Mauw zijn melk heeft opgedronken? Je ontdekt het in dit fijne prentenboek. Beertje Brom gooit alle blokken om, Leeuwtje Brul wil graag een pijpenkrul, Hammerhaai maakt veel lawaai, Kraaitje Kras kleurt met krijt in de klas,... Zing lekker mee met een stapel nieuwe vervolgen op het beroemde kinderliedje.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurNanna Adams
IllustratorTijn Snoodijk
GenreLiedjesboek
ThemaDieren

Grappig boek voor in de peuter- en kleuterklas. Korte dierenliedjes op een bekend wijsje. Ook uitnodigend voor wie minder voorleestalent heeft.

Auteur: Nanna Adams
Illustrator: Tijn Snoodijk
Pagina's: 72
Leeftijd: +4
ISBN: 9789058389473

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
151500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.