Grappig en filosofisch prentenboek - Ik ben Harry Vink

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ24104

De vinken woonden met z'n heleboelen bij elkaar. Ze maakten voortdurend zo'n vinkenherrie, dat je jezelf niet eens kon horen denken.

Het leven gaat zijn gangetje, en af en toe komt het Beest en vreet een vink op. Op een nacht wordt Harry Vink wakker in volstrekte stilte. Dan gebeurt er iets opmerkelijks: hij heeft een gedachte. En hij hoort hem!

IK BEN GEWELDIG, dacht Harry.

Als de volgende dag het Beest komt, besluit Harry actie te ondernemen. Je bent immers geweldig of je bent het niet. 

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurAlexis Deacon
IllustratorViviane Schwarz
GenrePrentenboek
ThemaFilosofie

Ik ben Harry Vink is een grappig boek voor iedereen. Voor filosofen en voor dromers, voor mensen die van mooie boeken houden, van grappige boeken houden en van denken houden, voor vogelliefhebbers én voor vegetariërs. Kijk zelf maar. Wedden dat ook jij met een glimlach op je gezicht het boek dichtslaat?

Auteur: Alexis Deacon
Illustrator:  Viviane Schwarz
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal pagina's: 40
Formaat: 29,5 x 25,5 x 1,2 cm
ISBN: 9789047700647

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
263000.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.