Grappig prentenboek - De muis die er niet was

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH008

Geen kat en muisspel, wel een bijzonder verhaal over de zoektocht naar vriendschap!

Er was eens een kat. Zijn vacht had streepjes, en zijn kop zat vol met muizen. Er was de muis met een scheve staart, de muis met een slecht humeur ... De kat had het zo druk met aan muizen te denken dat hij voor zijn vrienden geen tijd meer had. En dan was er nog die ene muis die hij zich maar niet voor de geest kon halen, hoe hard hij ook probeerde ...

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462912359

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurGiovanna Zoboli
IllustratorLisa D'Andrea
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Een schattig, leuk vormgegeven en grappig prentenboek met vertederende illustraties boordevol ijverige muizen en zotte katten.

Uitgever: De Eenhoorn
Auteur: Giovanna Zoboli
Illustraties: Lisa D'Andrea
Leeftijd: 4+
Verschijningsdatum: 15/08/2017
Aantal pagina's: 40

Afwerking: Hardcover
Afmetingen: 321 x 225 mm

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.010.220.48
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.