Grappig prentenboek - Pili Pili en de vuilnisbelt beestjes

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA023

De hoofdfiguur van dit prentenboek is Pili Pili, hij woont op de grootste afvalberg van de stad. Die grote, grijze berg bestaat uit allemaal verschillende soorten afval wat soms grappige dingen oplevert zoals een kattenhotel van grof huisvuil of vuurwerk van klein gevaarlijk afval.

Klaar om het allemaal te ontdekken?

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044831610

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurThaïs Vanderheyden
IllustratorThaïs Vanderheyden
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Een vrolijk en grappig boek over afval sorteren en hergebruiken van Thaïs Vanderheyden, bekend van de populaire Spiekpietjes.
Hallo! Ik ben Pili Pili en ik woon op de vuilnisbelt. Ik verzamel groenafval. Daarvan maak ik heerlijke soepjes voor de andere beestjes die hier leven. Ook zij verzamelen en recycleren afval. Kom je met me mee? Dan stel ik je aan hen voor.

Auteur en illustraties: Thaïs Vanderheyden
Thema's: milieu, afval
Aantal pagina's: 26
Afmetingen: 29,9 x 21,7 x 1,1 cm
Verschijningsdatum: september 2017
Uitgeverij: Clavis

Leeftijd: voor opruimers vanaf 4 jaar.

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.220.30.37
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.