Grappig prentenboek - Plasje Doen!

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21212

Elke nacht, hetzelfde liedje. Leon heeft zin in een plasje. ‘Maamaa! Paapaa! Plasje doen!’ Mama of Papa Pinguïn kruipen uit bed ...Elke morgen, hetzelfde liedje. Mama en Papa Pinguïn zijn heel, héél moe ... Wanneer leert Leon om alleen naar het toilet te gaan?

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurEmile Jadoul
IllustratorEmile Jadoul
GenrePrentenboek
ThemaOns lichaam

Een vertederend en grappig prentenboek over een kleuter die moet leren om 's nachts alleen naar het toilet te gaan. Aaibare prenten en een verrassend einde.

Auteur & illustrator: Emile Jadoul
Pagina's: 24
Leeftijd: +3
ISBN: 9789058389244
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.524.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.