Grappig prentenboek - Prinses Arabella en de oppas

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16167

De koning gaat golfen en de koningin wil winkelen. Daar heeft Arabella geen zin in, dus komt er een oppas. Tegen Arabella's verwachtingen in, valt die reuze mee. Ushi ziet er leuk uit en heeft rolschaatsen aan. Arabella nodigt Ling, Sofie en Mimoen uit. Iedereen is dol op Ushi. Ze toont hoe je papieren vogels kan vouwen. Na een poosje heeft iedereen een vogel gemaakt, behalve Arabella...

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMylo Freeman
IllustratorMylo Freeman
GenrePrentenboek
ThemaSprookjes

Prinses Arabella en de oppas is de zesde titel over de guitige prinses Arabella en haar vrienden. Een herkenbaar verhaal over een eerste ervaring met een oppas. Kleurrijke illustraties waarop veel te ontdekken valt. Geschikt vanaf 3 jaar.

Auteur en illustrator: Mylo Freeman
ISBN 9789058387493

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30.521.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.