Grappig prentenboek - Ridder Tim wil vliegen

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA027

Denk je dat mensen niet kunnen vliegen? Denk dan nog maar eens: want Tim is een ridder, en ridders die kunnen ... álles!

Dit schattig prentenboek brengt een plezant verhaal en staat vol fijne illustraties geschilderd in een losse stijl.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832280

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurJudith Koppens
IllustratorEline van Lindenhuizen
GenrePrentenboek
ThemaAvontuur

Een grappig boek over fantasie en wilskracht. Ridder Tim wil vliegen. Het is warm vandaag, maar hoog in de lucht is het vast lekker koel. Voor vliegende riddervrienden vanaf 3 jaar en in de trend van 'Ridder Tim wil een draak'.

Auteur: Judith Koppens
Illustrator: Eline van Lindenhuizen
Thema's: vliegen, ridders, verbeelding
Leeftijd: vanaf 4 jaar Aantal pagina's: 26
Formaat: 26,9 x 25,7 x 1 cm
Verschijningsdatum: februari 2018
Uitgeverij: Clavis

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.260.270.39
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.