Grappig vertelsel - Ridder Redder

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ18856

Muis heeft een zwaard. Ze draagt een harnas. Ze is een ridder. Draak is haar beste vriendin. De bazige Muis stelt het geduld van haar vriendin geregeld op de proef. Ridder Muis en Draak gaan samen zwemmen. Ze gaan ook op vakantie. Op het strand horen ze iemand om hulp roepen. Prins verdrinkt in de zee. Wat een sukkel, vindt Muis. Als je niet kan zwemmen, dan ga je toch niet in de zee! Muis wil Prins niet redden.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurDirk Nielandt
IllustratorMarjolein Pottie
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Ridder redder is een grappig vertelsel vol stoere en grappige verhalen voor eerste lezers. De prille lezers zijn dol op deze verhalen met kleurrijke illustraties. Voor kleine boekenwormen vanaf 7 jaar.

Auteur: Dirk Nielandt en Marjolein Pottie
ISBN: 9789058389060

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.524.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.