Gruwelboek - Spookje en de vleermuisjes

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA078

Zou je ook wel eens willen spoken? Dit spookje woont met andere creaturen in het kasteel. Het hoogste torentje is geen plek waar ze durven komen. Tot ze op een gegeven moment een soep moeten maken. Als de soep gemaakt is, is het feest voor alle griezels en huiveringwekkende beesten.

In het boek zijn ook verschillende spelletjes en opdrachten te vinden!

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044836592

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurLiesbet Slegers
IllustratorLiesbet Slegers
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Spookje en de vleermuisjes is geen boek voor bangerikken. Spoken en veel enge beesten! Je moet het spookje een beetje leren kennen. Leuk voor jou om je mee bezig te houden achter je bureau of in bed!

Via het prentenboek Spookje en de vleermuisjes volgen de lezertjes een boeiend verhaal met leuke uitdagingen en interessante plot. Vanaf 4 jaar.

Auteur: Liesbeth Slegers
Illustrator: Liesbeth Slegers
Afwerking: hardcover
Leeftijd: 4 jaar
Aantal pagina's: 56
Formaat: 25,7 x 26,9 x 1,1 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.91.125.70.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.