Heerlijk, pittige voorleesbundel - Piep mag Mauw zeggen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16152

Piep is een vrolijke muizenkleuter. Ze zit al in de tweede kleuterklas. Ze weet precies wat ze wel en wat ze niet wil. Met papa N'znoet en mama Snuit woont ze in de grote stad. Haar beste vriend is meneer Mauw, een oude kater die bij haar in de straat woont. Piep hoeft hem niet meneer Mauw te noemen. Zij mag gewoon Mauw zeggen. Piep en Mauw gaan samen naar de winkel, spelen terrasje, eten ijsjes, geven de planten water en nog zoveel meer.

17,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurFrans Lasès
IllustratorTom Schamp
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Het kleurrijke prentenboek Piep mag Mauw zeggen is een heerlijk pittige voorleesbundel over een kleuter en een oude vriend die samen speels en wijs de wereld verkennen.

Auteur: Frans Lasès Met illustraties van Tom Schamp
ISBN 9789058385987

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.520.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.