Heerlijk prentenboek - Koning varken

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ24102

Er was eens een koning die dol was op varkensvlees. Alles aan een varken vond de koning even lekker, van de roze oren tot het puntje van de krulstaart en alles ertussenin.
De koningin vindt het maar niks dat haar man zoveel varkens eet. Ze waarschuwt:
Als je niet uitkijkt, ga je nog op een varken lijkenLeuk toch, antwoordde de koning. Hangt mijn staartje eindelijk aan de goeie kant en zit er nog een mooie krul in ook.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurKoos Meinderts
IllustratorStern Nijland
GenreFictie voor kinderen
ThemaFilosofie

Verdiep je in dit heerlijke prentenboek Koning varken. Met een bijzondere techniek - linosneden die op iedere pagina in twee andere kleuren zijn afgedrukt - brengt Stern Nijland het verrassende verhaal van Koning Varken tot leven.

Auteur: Koos Meinderts
Illustrator: Stern Nijland
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Aantal pagina's: 36
Formaat: 33,2 x 24,6 x 1,1 cm
ISBN: 9789047705086

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
253300.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.