Heerlijk prentenboek - Van mij!

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM020

Grappig verhaal over een spookje dat tot de verbeedling spreekt, over altijd de eerste willen zijn en niet willen delen... een fijne manier om deze herkenbare thema's op een speelse manier thuis of in de klas aan te kaarten en bespreekbaar te maken.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789056378622

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMathilde Stein
IllustratorMies van Hout
GenrePrentenboek

Van mij! is een geestig boek, met aantrekkelijke grote tekeningen die het verhaal mooi aanvullen. Helemaal in de leefwereld van jonge kinderen.

Merel ontdekt een spookje in haar bed. Hij trekt alle dekens naar zich toe en roept: 'Van mij!' Bij het ontbijt smeert hij een grote stapel boterhammen voor zichzelf: 'Van mij!' Samen spelen kan hij ook niet: overgooien gaat moeilijk als hij de bal niet los wil laten en schommelen lukt ook niet als hij het plankje vasthoudt. Merel vindt het spookje niet zo aardig en gaat in haar eentje spelen. Dat vindt het spookje niet leuk en langzaam krabbelt hij terug. Merel leert hem samen spelen en al gauw kan hij knikkeren zonder steeds de knikkers in zijn zak te stoppen. Op een dag is het spookje verdwenen. Merel mist hem, maar dan krijgt ze heel bijzondere post.

Auteur: Mathilde Stein
Illustraties: Mies van Hout
Uitgeverij: Lemniscaat
Aantal pagina's: 32
Afmetingen: 26,6 x 21,8 x 0,8 cm
Thema's: spoken
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Verschijningsdatum: november 2006

Dit voorleesboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.220.270.33
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.