Heerlijke verzamelbundel - De dikke Mejuffrouw muis

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ20840

Lekker lang genieten van muizenissen, in een heerlijke verzamelbundel! Alle verrukkelijke verhalen over Mejuffrouw Muis zijn gebundeld in één prenten- en leesboek. Zo kun je bijvoorbeeld lezen hoe Mejuffrouw Muis een huis vindt en nog vele spannende avonturen. 

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurElle van Lieshout en Erik van Os
IllustratorMarije Tolman
GenreFictie voor kinderen
ThemaFeest

De heerlijke verzamelbundel De dikke Mejuffrouw Muis mag in geen geval de peuter- of kleuterboekenkast ontbreken! Maak alvast kennis met Mejuffrouw Muis in dit digitaal prentenboek!

Auteur: Elle van Lieshout en Erik van Os
Illustrator: Marije Tolman
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 128
Formaat: 26,6 x 22 x 1 cm
ISBN: 9789047706205

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201700.35
  • Door Marleen C.
  •  de 26/05/2020
Voldoet aan de verwachting.
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.