Herkenbaar boek - De hond is een beetje kapot

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16180

De zoon van cabaretier Wouter Deprez is ondertussen bijna drie jaar. Wouter schrijft hem nog steeds brieven. Met een tedere en rake pen beschrijft hij herkenbare situaties en gevoelens voor iedereen met een tweejarige in huis. De eerste schooldag komt ter sprake, maar ook de dikke buik van de mama en de geboorte van een broertje, de tweede sneeuw, de speeltuin, de spelletjes en plagerijen, de zelfverzonnen verhalen,…

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvolwassenen
AuteurWouter Deprez
IllustratorRandall Casaer
GenreFictie voor kinderen
ThemaFamilie

Herkenbaar boek De hond is een beetje kapot van Wouter Deprez zijn een must voor elke ouder. Teder en herkenbaar, grappig en gevat.

Auteur: Wouter Deprez Met illustraties van Randall Casaer
ISBN 9789058387141

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.516.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.