Hilarisch boek - Eigenlijk ben ik een flamingo

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29746

Marcus is een worm. Zijn lievelingskleur is bruin. Hij houdt van modder, omdat het bruin is. Hij vindt het heerlijk om in de modderbruine aarde gaten te graven. Marcus ontmoet Laurens, een sjofele, dikke vogel die erg op een kip lijkt en die denkt dat hij een flamingo is. Voor Marcus is dit natuurlijk zijn grootste angst. Marcus heeft twee keuzes: overleven, of opgeslurpt worden als een spaghettisliert.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 7 jaar
AuteurSimone Lia
IllustratorSimone Lia
GenreFictie voor kinderen
ThemaDieren

Het hilarische boek Eigenlijk ben ik een flamingo wordt met veel humor gebracht. De sfeervolle illustraties sluiten aan bij de tekst. 

Tekst en illustraties: Simone Lia
Pagina's: 183
Leeftijd: 7 - 9 jaar
ISBN: 9789047708131

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.618.800.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.