Hilarisch prentenboek - De Papawinkel

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ24821

Vandaag viel een folder van de Papawinkel in de bus. In de Papawinkel vind je allerlei soorten papa's. Zelf heb ik al een papa. Maar ik heb er...

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurSanne Miltenburg
IllustratorSanne Miltenburg
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

Vandaag viel een folder van de Papawinkel in de bus. In de Papawinkel vind je allerlei soorten papa's. Zelf heb ik al een papa. Maar ik heb er niets aan. Wanneer pap een keertje met me voetbalt, is hij na vijf minuten al moe. Als ik in het zwembad van de hoogste duikplank durf, ziet hij het niet eens. En op de kermis vindt hij alles te duur. Ik heb er genoeg van. Ik papa inruilen voor een nieuwe papa. Maar zijn de papa's in de Papawinkel echt leuker?

Een hilarisch en herkenbaar prentenboek over papa's en hun zonen. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Hieronder is het inkijkexemplaar al een leuke sneak peak!

Auteur & illustrator: Sanne Miltenburg
IBSN: 9789044825657

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.629.800.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/05/2018
Leuk voorleesboek, wel nog een beetje moeilijk voor mijn zoontje van 4.
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.