Houten bouwspel - Ze Geovroom

Houten constructiespel met geometrische vormen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ962

Educatieve spelletjes van Djeco (49)

Ze Geovroom is een houten constructiespel om kleurrijke voertuigen te maken. Je kindje gebruikt de houten stukken door ze naast elkaar te plaatsen of door ze op elkaar te stapelen om de voertuigen op de modelkaarten te reproduceren.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06436

TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ze Geovroom bouwspel van Djeco bevat 33 grote gekleurde houten stukken en 20 modelkaarten om voertuigen te vormen. Het ideale spel om het herkennen van vormen en kleuren te bevorderen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen pakket: 23 x 21 x 4 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Educatieve spelletjes van Djeco
Inspiratie en stories