Humoristisch prentenboek - Hap slik weg

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA019

Mopperkont Odile vindt het museum maar saai. Tot de uitgestalde krokodil haar in één hap opslokt. Papa en mama raken helemaal in paniek, maar Odile heeft het eigenlijk prima naar haar zin in de krokodillenbuik... hoe loopt dat af?

Een leuk voorleesboek met humor, over herkenbare gevoelens als humeurig en tegendraads zijn.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832440

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMarie Dorléans
IllustratorMarie Dorléans
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Voor lieve mopperkontjes vanaf 4 jaar hebben we dit grappig boek 'Hap, slik, weg', een humoristisch prentenboek over humeurig zijn, jezelf verstoppen en uiteindelijk toch weer tevoorschijn komen.

Auteur en illustraties: Marie Dorléans
Aantal pagina's: 40
Thema's: humeur, gevoelens, dieren
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Verschijningsdatum: maart 2018
Uitgeverij: Clavis
Formaat: 23,7 x 23,6 x 1 cm
 
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.240.240.39
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.