Informatief boek - Een wereld vol ontdekkingen

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM042

Ben jij de volgende uitvinder van de eeuw? Bewonder je mensen die de geschiedenis indringend veranderd hebben? Dan is jou dit boek op het lijf geschreven! De grootste uitvindingen en ontdekkingen komen vaak op de meest onverwachte momenten. 

Fantastisch boek voor nieuwsgierige lezertjes van ongeveer 12 jaar. 

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710660

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurRichard Pratt
IllustratorJames Brown
GenreEducatieve boeken
Themauitvindingen

Informatief prentenboek over allerlei ontdekkingen en uitvindingen doorheen de eeuwen. Richard Platt won de Blue Peter Book Award voor Beste Boek met Feiten en sleepte de Greenaway Medalin in de wacht met een non-fictie boek. Geniet van de prachtige illustraties van James Brown.

Auteur: Richard Platt
Illustrator: James Brown
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Aantal pagina's: 62
Formaat:  37,9 x 28 x 1,3 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
372720.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.