Kleurrijk peuterboek - En ...

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH105

Nee! Kom niet aan die vlinder! Want dan … Het begint met een meisje dat niet aan een vlinder mag komen. Want dan gaat er een blaadje van de bloem vallen. Dat raakt de mestkever, en die laat zijn bal vallen, die belandt in de rivier, die dan overstroomt, en dan … Een oorzaak en vervolg verhaal met een onvermijdelijk einde.

Met een vlinder, een mestkever, een mol, een beer, apen, olifanten, giraffen …

15,95 €

12,76 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462915282

Leeftijdvanaf 3 jaar
IllustratorPhilippe Jalbert
GenrePeuterboeken
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

En... is een geestig stapelverhaal dat steeds wilder en grappiger wordt, over het vlindereffect. Van de illustrator van Wie draait de mooiste drol?
Met een vlinder, een mestkever, een mol, een beer, apen, olifanten, giraffen …

Illustrator: Philippe Jalbert
Leeftijd: + 3 jaar
Pagina's: 32
Formaat: 20,5 x 23,5 cm
ISBN: 9789462915138

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.