Kleurrijk prentenboek - Vlieg!

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH063

Pablo de kolibrie is niet zo snel als de rest van zijn soort. Eigenlijk moet hij 50 keer per seconde met zijn vleugeltjes slaan om van de ene bloem naar de andere te vliegen. Maar dat lukt hem niet, want hij is rond en lui. Toch komt er schot in de zaak, als Pablo tot over zijn oren verliefd wordt. 

Dit prentenboek brengt ons een vrolijk jungleverhaal over anders zijn en valt op door de vele bruisende illustraties boordevol vogels.

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462914346

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurTine Mortier
IllustratorYoeri Slegers
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens
STOP/FINISTOP

Vlieg! is het tweede prentenboek in de reeks: 'Verhalen uit het wilde woud', van uitgeverij De Eenhoorn. Dit voorleesboek zit boordevol levensechte illustraties en vertelt een komisch en vrolijk verhaal over lui en verliefd zijn.

Auteur: Tine Mortier
Illustrator: Yoeri Slegers
Afwerking: hardcover 
Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Aantal pagina's: 32
Formaat: 30 x 21,5 cm
ISBN: 9789462914346

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53010.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.