Kleurrijke prentenboek - Het wonderlijke ei van Lady Nana

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ27492

Lady Nana is een wereldberoemde kip. Ze legt alleen maar speciale eieren: met felle kleuren, met een muziek of met dansende figuurtjes op. Lady Nana glimlacht en wuift naar haar fans. Maar thuis voelt ze zich eenzaam. Er is niemand om van te houden. Wanneer ze een wit ei legt, wordt ze woedend. Ze gooit al haar fanmail het huis uit en loopt weg. Maar misschien is een gewoon, wit ei wel datgene waar ze naar verlangt?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurTwiggy Bossuyt
IllustratorIsabelle Geeraerts
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Het kleurrijke prentenboek Het wonderlijke ei van Lady Nana leert de lezer over eenzaamheid. Waar Lady Nana enorm mee worstelt. Tof om met 2 door te lezen op een heerlijke middag.

Auteur: Twiggy Bossuyt
Illustrator: Isabelle Geeraerts
Leeftijd: +5j.
Pagina's: 40
ISBN: 9789462911147

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.4
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.