Leerrijk boek - Het dikke bosboek. Wondere Wereld

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ25836

Als je in een bos loopt, zie je overal bomen. Bomen, bomen en nog meer bomen. Maar zien alle bomen in een bos er precies hetzelfde uit? En...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurMack
IllustratorMack
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

Als je in een bos loopt, zie je overal bomen. Bomen, bomen en nog meer bomen. Maar zien alle bomen in een bos er precies hetzelfde uit? En groeien er nog andere planten in een bos? Welke dieren wonen er in de bomen van het bos? En op de grond? Lijken alle bossen in de wereld op elkaar? In dit geweldige, dikke bosboek ontdek je alles over naaldbossen, loofbossen, tropische bossen en nog zo veel meer!

Een informatief boek uit de Wondere Wereld reeks boordevol leuke weetjes over het bos en de natuur, met prachtige foto’s en speelse tekeningen. Voor alle kinderen vanaf 5 jaar.

Auteur: Mack
ISBN: 9789044825381

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.526.800.62
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.