Leerrijk boek - Het telboek van prins Hayo de Gelukkige

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ27494

Toen prins Hayo 1 jaar oud was, kreeg hij 2 honden. 1 om tegenaan te slapen en 1 om onderdoor te kruipen. Toen hij 2 jaar oud was, kreeg hij 3 konijnen. Toen prins Hayo 6 werd, gaf hij een videofeestje voor 6 prinsenkinderen. Voor zijn 9de verjaardag kreeg hij een goochelshow. Prins Hayo vond het maar saai. Hij voelde zich alleen. Voor zijn 10de verjaardag wou hij niets. Maar zijn mama had een bijzonder cadeau.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurEdward van de Vendel
IllustratorMattias De Leeuw
GenrePrentenboek
ThemaKleuren en cijfers

Het telboek van prins Hayo de Gelukkige is een leerrijk en grappig cijferboek! Over een prins die beseft dat goed gezelschap belangrijker is dan rijkdom.

Auteur: Edward van de Vendel
Illustrator: Mattias De Leeuw
Leeftijd: +5j.
Pagina's: 88
ISBN: 9789462911130

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.526.500.5
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.