Leerrijk prentenboek - Het zinderende zee boek

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM026

Neem ook een duik in de wereld van de grote diepten met dit prachtige prentenboek. Je leert kennismaken met alles wat daar glibbert en glijdt, wappert en zwemt, siddert en stroomt. Hoe ademen die dieren onder water? Haaien, walvissen maar ook zeepaardjes zwemmen voorbij. Zo leer je ook hun leefomgeving kennen. Geweldig leerzaam!

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047710141

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurYuval Zommer
IllustratorYuval Zommer
GenreEducatieve boeken

Leerrijk prentenboek voor kleine zeebiologen. Door de mooie illustraties is dit boek geschikt voor jong, maar ook voor ouder erg leuk om door te bladeren. 

Na de Beestjes en de Beesten van het Land, kon dit Zinderende Zee Boek natuurlijk niet uitblijven. Zommer duikt het grote blauw in en laat ons op zijn onnavolgbare wijze kennismaken met alles wat daar glibbert en glijdt, wappert en wiert, siddert en stroomt.
Hij legt eerst uit hoe het kan dat dieren onder water ademen en introduceert allerlei dierenfamilies: van haaien en walvissen tot roggen en zeepaardjes. Hij toont ons de verschillende leefgebieden van de zeedieren: van het koraalrif tot de diepzee. En we blijven niet alleen in de zee: hij leert ons ook wat we in de poeltjes op het strand kunnen ontdekken…

Auteur: Yuval Zommer
Illustrator: Yuval Zommer
Afwerking: paperback
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 61
Formaat: 34,8 x 23,8 x 1,4 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.