Leuk prentenboek - Kom uit die kraan!

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ26109

Kinderen mogen niet op de bouw komen, dat weet Bart best. Op een dag kruipt hij toch onder het hek door en bestuurt de wals, de cementwagen en de hijskraan. Waarom doet hij dat?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurTjibbe Veldkamp
IllustratorAlice Hoogstad
GenrePrentenboek
ThemaAvontuur

Laat je meevoeren met dit leuke prentenboek Kom uit de kraan. Een zoekboek en avonturenverhaal voor alle stoere kinderen.

Auteur: Tjibbe Veldkamp
Illustraties: Alice Hoogstad
ISBN: 9789047707271
Pagina's: 32

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
243500.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.