Leuk voorleesboek - Ridder Tim heeft een geheim

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA063

Echte ridders zijn altijd eerlijk. Maar als ridder Tim per ongeluk zijn cape scheurt, probeert hij toch zijn vriendje Max de schuld te geven. En als mama een aardbeientaartje op tafel zet waar Tim nog niet van mag eten, neemt hij toch stiekem al een hapje … Maar van al die geheimpjes krijgt ridder Tim buikpijn.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044837704

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurJudith Koppens
IllustratorEline van Lindenhuizen
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Een lief en herkenbaar voorleesboek over kleine geheimpjes. Ridder Tim heeft een geheim is een schattig boek voor kleine dappere ridders vanaf 4 jaar. In deze reeks zijn er meerdere boeken beschikbaar, kijk dus zeker eens naar de rest van de CLAVIS boekencollectie.

Auteur: Judith Koppens
Illustrator: Eline van Lindenhuizen
Thema's: ridders, geheimen
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat: 26,7 x 25,7 x 1 cm
Uitgeverij: Clavis

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.8125.70.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.