Leutig prentenboek - Curieuzeneuze mosterdpot

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22042

Floor is een heel nieuwsgierig meisje. Daardoor komt ze vaak in de problemen. Als ze neust in mama’s mengkom, valt die in haar schoot. Weg lekkere cake! Als ze wil zien wat er bovenaan in oma’s kast ligt, botst ze tegen de kast op. Een grote buil op haar hoofd! Als ze opa’s ladder opklimt, begint die vervaarlijk te wiebelen. Overal verfspatten! ‘Waarom ben jij zo nieuwsgierig?’ zucht haar mama elke keer. Maar Floor is niet de enige die nieuwsgierig is ...

15,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMoniek Vermeulen
IllustratorMaarten Zerelik
GenrePrentenboek
ThemaGevoelens

Een leutig prentenboek over nieuwsgierig zijn. Een verhaal vol vaart met een verrassend einde. Illustrator Maarten Zerelik debuteert met dit levendige prentenboek.

Auteur: Moniek Vermeulen
Illustrator: Maarten Zerelik
Leeftijd: +4 jaar
Pagina's: 40
ISBN: 9789058389572

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.