Lief prentenboek - Als mama van huis is ...

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM030

In dit prentenboek gaat mama olifant tien dagen op reis! Tibula To is verdrietig. Dat betekent 10 keer wakker worden zonder mama, 100 keer niet met haar langs de bomen wandelen en een 1000 keer niet wegduiken achter haar rug als zijn olifanttantes hem plagen.

Gelukkig kijkt mama naar dezelfde maan als hij. Als Tibula To bij de maan zou geraken, dan zou hij naar mama kunnen zwaaien. Hoe gaat hij dit aanpakken?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711698

Leeftijdvanaf 1 jaar
AuteurAnnette Herzog
IllustratorIngrid & Dieter Schubert
GenrePrentenboek

Mooi prentenboek voor kleuters over iemand moeten missen (voor heel even of wat langer). Met prachtige illustraties van Ingrid & Dieter Schubert.

Auteur: Annette Herzog
Illustrator: Ingrid & Dieter Schubert
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Aantal pagina's: 26
Formaat: 30 x 23 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
192310.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.