Lief prentenboek - Iedereen prinses

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16151

Marieke wil een prinses zijn. Voor haar verjaardag krijgt ze een roze prinsessenjurk. Maar Marieke draagt een bril en mist een paar tanden. Zo zien prinsessen er toch niet uit! Papa neemt Marieke mee naar de stad en laat haar kennismaken met een kappersvrouw met gouden handen, een bakkersvrouw die heerlijke chocoladebollen maakt,... Marieke ontdekt dat elke vrouw op haar eigen manier een prinses is!

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurBrigitte Minne
IllustratorMerel Eyckerman
GenrePrentenboek
ThemaSprookjes

Het lieve prentenboek Iedereen prinses is een heerlijk prinsessenboek dat kleine meisjes graag samen met hun papa zullen lezen en herlezen. De illustraties van Merel Eyckerman zijn grappig en gevoelig tegelijk.

Auteur: Brigitte Minne Met illustraties van Merel Eyckerman
ISBN 9789058385635

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.520.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.