Lief prentenboek - Papa waar ben je?

Staat: Nieuw product

Clavis

KZ25417

Als Dolores papa wil wekken, ligt hij niet in bed. Hij is ook niet op de badkamer of in de keuken … Waar ze ook kijkt, ze kan papa niet vinden....

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurPimm van Hest
IllustratorMylo Freeman
GenrePrentenboek
ThemaFamilie

Als Dolores papa wil wekken, ligt hij niet in bed. Hij is ook niet op de badkamer of in de keuken … Waar ze ook kijkt, ze kan papa niet vinden. Waar is hij toch?
Een lief en klein verhaal over de bijzondere band tussen een meisje en haar vader. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Auteur: Pimm van Hest
Illustrator: Mylo Freeman
ISBN: 9789044825725

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.35
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.