Lollig prentenboek - Hop! Luis in galop!

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ22591

Het stokpaardje van de luis neemt hem overal mee naartoe in zijn bos haar. Dat vraagt natuurlijk om een feestje. Luis nodigt al zijn vriendjes uit, maar het stokpaardje vindt dat helemaal niet zo leuk. Gezellig verhaal, wat de emoties van de luis op een grappige manier benadert.

13,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurAgnès de Lestrade
IllustratorAnnick Masson
GenrePrentenboek
ThemaDieren
STOP/FINISTOP

Gegarandeerd lollig prentenboek voor degene die al met luizen te maken hebben gehad. Vlot en herkenbaar verhaal waardoor de luis in een minder negatief daglicht wordt gezet. 

Auteur: Agnès de Lestrade
Illustrator: Annick Masson
Leeftijd: +8 jaar
Pagina's: 88
ISBN: 9789058389695

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.522.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.