Magistrale prentenboek - Kleine Man en God

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16147

Op een dag ontmoet Kleine Man in het bos God. Niet dé God, maar een God. Kleine Man en God wandelen samen verder. God toont dat hij zich in veel dingen kan veranderen. Kleine Man is erg onder de indruk. Hij nodigt God uit om bij hem thuis een omelet te eten. God is verrukt, een omelet kende hij nog niet.

14,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 5 jaar
AuteurKitty Crowther
IllustratorKitty Crowther
GenrePrentenboek
ThemaFilosofie

Het magistrale prentenboek Kleine man en God, gedrukt in vijf kleuren, gaat over hoe mensen zin kunnen geven aan elkaars leven. Bekroond met een Boekenwelp en met een Zilveren Palet 2012

Auteur: Kitty Crowther
ISBN 9789058387127

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26.518.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.