Moedig prentenboek - Lizzy wil dansen

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ21210

Lizzy woont met haar papa aan de rand van het bos. Ze houdt van hardlopen en haasje-over springen. Op een dag ziet Lizzy een dansschool in het bos. Poezen en katers dansen er op prachtige pianomuziek. Ik wil ook dansen, weet Lizzy meteen. Konijnen dansen niet, zegt de kattige balletjuf. Lizzy wil koste wat het kost op balletles. Ze verstopt haar lange oren onder een lint en bindt een staart om...

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurBrigitte Minne
IllustratorKasing Lung
GenrePrentenboek
ThemaAnders zijn

Lizzy wil dansen is een moedig verhaal over een meisjeskonijn dat haar dromen waarmaakt en iedereen uit haar omgeving verrast.

Auteur: Brigitte Minne
Illustrator: Kasing Lung
Pagina's: 32
Leeftijd: +3
ISBN: 9789058389275

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
21.53000.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.