Mooi boek - de laatste reis van de ballerinus

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ29731

Ravi woont met zijn vriend IJs, een zwerfhond, aan het water. Op zijn verjaardag verandert zijn leven. Hij krijgt een abonnement voor een dierentuin cadeau en hij ontmoet Sep, een kapitein op leeftijd die vergezeld wordt door zijn sprekende papegaai Sjon, ahum, John. Ze gaan op reis en beleven talloze avonturen. Ga ook op reis! 

16,95 €

10,17 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurArienne Bolt
IllustratorLinde Faas
GenreFictie voor kinderen
ThemaAvontuur
STOP/FINISTOP

De laatste reis van de Ballerinus is niet alleen hartverwerwarmend, maar ook avontuurlijk en leerzaam.Wat kenmerkt de werelddelen? Hoe is het om op zee te leven? Met een flinke dot humor. Vaar mee met Ravi en Sep en ontdek het zelf!

Auteur: Arienne Bolt
Illustraties: Linde Faas
Pagina's: 335
Leeftijd:: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789047707752

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.522.500.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.