Mooi kinderboek - De fijnste plek van de wereld

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM065

Wat is de fijnste plek van de wereld? Ga je mee op zoek met haas? Zal hij hem vinden?

Haas zat met zijn konijnenvrienden op de top van de heuvel. Ze keken naar hun weiland. Dat zag er prachtig uit. 
‘Wat denken jullie… is dit de fijnste plek van de wereld?’ vroeg Haas. 
‘Natuurlijk!’ zeiden de konijnen. ‘Hier kunnen we rondrennen en tikkertje spelen.’ Ook Beer, Eend en de vogeltjes verzekeren Haas dat dit de fijnste plek van de wereld is. Maar hij twijfelt en gaat op reis om te kijken of er een betere plek te vinden is. Hij komt op de mooiste plaatsen en trekt de hele wereld rond in dit prachtig prentenboek met mooi lijntekeningen vol kleur.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047712060

AuteurPetr Horacek
IllustratorPetr Horáček
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

De fijnste plek van de wereld is een prachtig kinderboek van Petr Horáček, uitgegeven door Lemniscaat. Een wondermooi verhaal vol onmiskenbare kleuren en lijnen met een mooie boodschap: de fijnste plek van de wereld is waar je vrienden zijn.

Petr Horáček groeide op in Tsjecho-Slowakije en woont tegenwoordig in het Verenigd Koninkrijk. Hij is illustrator en prentenboekenmaker. Bij Lemniscaat verschenen al vele boeken van zijn hand, waaronder Het lied van de blauwe pinguïn, Gulzige Geit, Kleine Muis en de rode knikker, Zo mooi zijn dieren, En de maan lachte, Kriebelbeestjes en Moppereend.

Auteur en illustrator: Petr Horáček
leeftijd: van 2 tot 99 jaar
Afwerking: hardcover
Aantal pagina's: 32
Formaat: 27,9 x 25,3 x 1,2 cm
ISBN: 9789047712060

_

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.