Mooi kinderboek - Een ster voor iedereen

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM067

Iets wordt alleen maar mooier als je het deelt...

Op een avond valt er een ster uit de lucht. Beer weet zeker dat die voor hem bedoeld is. Hij gaat op weg om hem aan zijn vrienden te laten zien. Dan ontdekt hij dat de ster steeds mooier wordt als meer dieren hem bewonderen. Wat kan hij nu het beste doen?

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047712541

AuteurEvelien Jagtman
GenrePrentenboek
ThemaVriendschap

Een ster voor iedereen is een stralend prentenboek over vriendschap en delen, uitgegeven door de Nederlandse uitgeverij Lemniscaat.

Auteur en illustraties: Evelien Jagtman
ISBN: 9789047712541
Pagina's: 32
Uitvoering: hardcover
Afmetingen: 25,8 x 23,9 x 1 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.